Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie. Kolegovia vám odpovedia v pracovných hodinách.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu:

jumpsport@jumpsport.sk | MIER: +421 910 901 619
Otvorené PO - PI 10:00 - 18:00 | SO: 09:00 - 13:00

SPECIALIZED TURBO LEVO FSR 2019 JE TU!!!




Úplne nové TURBO LEVO JE:

 

NESKUTOČNE ĽAHKÉ: Nové Levo je pravdepodobne najľahším horským elektrobicyklom na svete v svojej triede. Odstránilio sa veľké množstvo materiálu, hlavne z motora a rámu (celkom 1,2 kg). Po novom - nový liatinový rám Leva váži menej ako karbónový S-Works modelového roku 2018. Na trialu tuto úsporu hmotnosti okamžite ucítite – je veľmi ľahké dostať Levo do vzduchu a ovládať ho. Taktiež sme optimalizovali rozloženie hmotnosti, aby sme bicyklu dodali nízke ťažisko a citlivý pocit z jazdy.

EŠTE ZDATNEJŠÍE



Všetko, čo sme sa naučili pri vývoji nového Stumpjumpera, sme vložili do nového rámu Turbo Levo. Výsledkom je tuhší a stabilnejší bike, ktorý je výborne ovládateľný v technickom teréne. Upravili sme taktiež kinematiku odpruženia a geometriu. Je to naozaj progresívny 29” trail bike, jeho tlmiče pri veľkých skokoch ako by nemali koniec. Používaný typ geometrie vás núti prekonávať vaše limity, kde sa terén zlomí smerom dole.

NAJPLYNULEJŠÍ, NAJTIŽŠÍ A NAJSILNĚJŠÍ



Turbo Levo má nový magnéziový motor 2.1, ktorý je o 15 % menší a o 400g ľahší ako motor predchádzajúcej generácie. Aj napriek tomu je efektívnejší a výkonnejší. Zvyšuje výkon jazdca až o 410 %, poskytuje až 560 W a krútiaci moment 90 Nm. To všetko bez cukania a nepríjemných výpadkov výkonu. Vývojári vo Švajčiarsku dlhoročne vyvíjajú sotfvér, ktorý takýteto vysnívané parametre pretavil do reality a ktorý riadi jeden z najlepších motorov na trhu. A ten je pre Turbo Levo exkluzívny – poskytuje neskutočne plynulú a veľmi prirodzenú podporu vášmu šliapaniu.

VIAC KILOMETROV NA JEDNO NABITIE



Modely Expert a S-Works sú vybavené batériou o kapacite 700Wh, ktorá navyšuje dojazd o neskutočných 40 %. Ostatné modely majú batériu 500 Wh, ale 700 Wh bude ako možnosť upgradu (nie je však kompatibilná s predchádzajúcou generáciou). Efektívne sa vyriešil problém, keď vám dôjde batéria na traily. Funkcia Smart Control v aplikácii Mission Control, počíta podporu pre predpokladanú dobu alebo dĺžku jazdy. Ďalšia podpora je na webovej stránke Range Calculator, ktorý vám spočíta potrebnú energiu pred ďalšou jazdou.

DOKONALÁ JEDNODUCHOSŤ



Turbo je ten najinteligentnejší a najlepšie prepojený e-bike na trhu. Uprostred hornej rámovej trubky nájdete elegantnú jednotku Turbo Connect Unit, ktorá prepojuje bike vďaka ANT+ a Bluetooth® s externou aplikáciou alebo Mission Control. Nová aplikácia je jednoduchšia na ovládanie vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu. Má tiež Shuttle mód - aj pri vyššej kadencii a menšiemu tlaku na pedále vám motor poskytne maximálnu podporu. Je to super, keď sa chcete uhnúť lanovke a vyšliapať na kopec sami. Aplikácia vám umožňuje ľahko nastaviť takmer každý aspekt vášho bicykla, sledovať využívanie energie, kontrolovať dojazd, urobiť základnú diagnostiku, zaznamenávať a ukladať jazdy.



 

Predajňa JUMP SPORT MIER

Predajňa MIER


Študentská 1, Galla Centrum
Košice 04001
Značky: SPECIALIZED, GIANT, KONA, CRUSSIS
Mobil: +421 910 901 619
Email: jumpsport@jumpsport.sk
Otváracia doba:
Po - Pi: 10:00 - 18:00 hod,
Sobota: 9:00 - 13:00 hod
Garancia kvality
Garancia kvality
Rychlé vybavenie objednávky
Rychlé vybavenie objednávky
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo