Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie. Kolegovia vám odpovedia v pracovných hodinách.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu:

jumpsport@jumpsport.sk | MIER: +421 910 901 619
Otvorené PO - PI 10:00 - 18:00 | SO: 09:00 - 13:00

Prilba, ktorá privolá pomoc? ANGi.

Nikto z nás nedá dopustiť na parádny pojazd s partiou kamarátov. Napriek tomu sa však pomerne často vyberieme jazdiť sami. Občas kamaráti nemôžu a občas jednoducho potrebujeme zmiznúť do lesa bez toho, aby sme niekomu oznamovali, kam a na ako dlho. Súčasťou športu sú však aj pády a cyklistika nie je výnimkou. Stačí zvoliť nesprávnu stopu na náročnom traily, či neodhadnúť rýchlosť v zákrute so zradným povrchom… Jednoducho povedané - stať sa môže čokoľvek. Preto Specialized premenil cyklistickú prilbu na zariadenie, ktoré dokáže detekovať pád, zdieľať vašu polohu a privolať pomoc vtedy, keď ju potrebujete najviac.



ANGi - Angular G-Force indicator

ANGi je patentovaný senzor pripevnený k prilbe, so zabudovaným akcelerometrom a gyroskopom. Tento inovatívny senzor dokáže merať sily prenášané na helmu počas nárazu. Bol navrhnutý tak, aby výrazne zvýšil vašu ochranu počas jazdy, v momente pádu ale aj po ňom. Vďaka spárovaniu s aplikáciou Specialized Ride (dostupná pre iOS a Android) umožňuje vašim tiesňovým kontaktom vedieť, že vyrážate na bike a pokiaľ budete chcieť, môžu sledovať vašu jazdu v reálnom čase.



Aktívna bezpečnosť v prípade pádu

V prípade pádu je ANGi ako kamarát, ktorý je pri vás, aby sa uistil, že ste v poriadku. Akonáhle zaznamená náraz, spustí odpočet a pokiaľ ste v poriadku, odpočet zastavíte. Ak však ANGi zhodnotí, že potrebujete pomoc, pošle upozornenie vašim tiesňovým kontaktom spolu s vašou poslednou známou polohou a GPS súradnicami prostredníctvom SMS alebo emailu.

Senzor ANGi nájdete v cestných, horských či zjazdových prilbách Specialized. Ponuku modelov si môžete pozrieť na tomto linku. Senzor ANGi je tiež možné použiť na všetkých prilbách s označením ANGi ready. Najčastejšie otázky a odpovede o ANGi.


 

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System

Okrem aktívnej bezpečnosti zvýšil Specialized aj pasívnu bezpečnosť svojich prilieb a všetky modely vybavil MIPS technológiou. MIPS je vrstva s nízkym trením, ktorá v prípade pádu umožní posuvný pohyb o dĺžke 10-15mm vo všetkých smeroch. Štúdie potvrdzujú, že tento pohyb redukuje rotačné sily, ktoré sa na mozog prenášajú počas šikmých pádov. Specialized naviac predstavuje MIPS SL - novú, extrémne ľahkú a pohodlnú verziu MIPS, ktorá je použitá pri modeloch S-Works TT, S-Works Evade II, S-Works Prevail II, a Ambush.



 

 

Predajňa JUMP SPORT MIER

Predajňa MIER


Študentská 1, Galla Centrum
Košice 04001
Značky: SPECIALIZED, GIANT, KONA, CRUSSIS
Mobil: +421 910 901 619
Email: jumpsport@jumpsport.sk
Otváracia doba:
Po - Pi: 10:00 - 18:00 hod,
Sobota: 9:00 - 13:00 hod
Garancia kvality
Garancia kvality
Rychlé vybavenie objednávky
Rychlé vybavenie objednávky
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo