Potrebujete pomoc?
Máte nejakú otázku alebo problém? Neváhajte nám napísať. Odozva od nás Vám príde na zadaný e-mail, preto dbajte na správne vyplnenie. Kolegovia vám odpovedia v pracovných hodinách.
Zadajte Vaše meno: Zadajte Vašu e-mailovú adresu:

jumpsport@jumpsport.sk | MIER: +421 910 901 619
Otvorené PO - PI 10:00 - 18:00 | SO: 09:00 - 13:00

Ste to Vy, len rýchlejší

Plne integrovaný bicykel, ktorý má štýl a dojazd potrebný na to, aby ste sa dostali kam potrebujete, pohodlne a štýlovo. Specialized Turbo Como má jeden hlavný ciel - inšpirovať Vás k tomu, aby ste vyrazili von, dali sa do pohybu a užili si na ceste veľa zábavy.

Sila

Turbo Como má prepracovaný a integrovaný motor, ktorý vyniká nad konkurenciou. Výkon motora, poháňaného remeňom, je veľmi tichý, hladký a bez zbytočných vibrácii. Je optimalizovaný pre mestskú premávku - čím viac šliapete do pedálov, tým viac motor zaberá. To znamená, že Váš rozjazd do kopca bude plynulý a bezpečný.

 

 

Dostatok šťavy

Rovnako ako všetky modely rady Turbo, má Specialized Turbo Como na kľúč vyrobenú integrovanú batériu, ktorá je uzamykateľná, ľahko vybrateľná a dá sa nabíjať v ráme, ale aj mimo rámu. Kapacita batérie Vás v pohode dopraví na nákup, vychádzku po cykloceste, alebo výlet do centra mesta.

Data na dosah

Na zobrazenie údajov o jazde, Vám poslúži tiež na kľúč vyrobený cyklopočítač s 2,2" LCD displejom, ktorý je dobre čitateľný a diaľkovo ovládateľný z riadidiel.

 

Pohodlie a rýchlosť

Ísť rýchlo je zábava, ale len v tedy, keď to máte pod kontrolou. Specialized Turbo Como je stvorený pre kontrolovanú rýchlosť.
Má Specialized geometriu Ground Control, ktorá robí vystupovanie z bicykla jednoduchým - môžete proste stále v sede dať nohu na zem, aj naspäť nasadnúť. Posed na bicykli je príjemne vzpriamený a tým aj veľmi pohodlný, efektívny a stabilý.

 

 

Predajňa JUMP SPORT MIER

Predajňa MIER


Študentská 1, Galla Centrum
Košice 04001
Značky: SPECIALIZED, GIANT, KONA, CRUSSIS
Mobil: +421 910 901 619
Email: jumpsport@jumpsport.sk
Otváracia doba:
Po - Pi: 10:00 - 18:00 hod,
Sobota: 9:00 - 13:00 hod
Garancia kvality
Garancia kvality
Rychlé vybavenie objednávky
Rychlé vybavenie objednávky
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo